dijous, 11 de novembre del 2010

Cap de setmana al saló nàutic de Barcelona.

Aquest cap de setmana vaig al saló nàutic de Barcelona per fer uns quants tallers de nusos i de confeccionar xarxes a l'estant de la Federació catalana per la cultura i el patrimoni marítim i fluvial a l'espai tradicional. 
Imatge del taller de l'any passat al saló
El divendres a l'horabaixa es faran els primers tallers, seguirem dissabte i els diumenge al mati. Es faran nus de tope, d'unió, d'amarrament i entalladures. També hi podrem confeccionar caps i fer xarxes. Els nusos decoratius també seran presents.
Vos hi esper a tots i totes.


3 comentaris:

Miguel ha dit...

Sembla interessant aqauesta tasca. Jo, que sóc fill de mariner i tots en la meua família han estat mariners (menys jo)sempre he viscut rodejat de caps, cordells, nus, xarxes... i per això quan veig que n'hi ha algú que en sap fer d'aquells nus que en feia mon pare, la meua admiració cap a aquesta persona és gran.

Salutacions.

Jaume Amengual ha dit...

bona tarde Miquel, es una cosa que si no ho recuperam aviat tot anirà amb cinta americana i no es sabrà fer cap nus, a veure si amb aquesta alternativa en puc ensenyar un parell (mallorquí) als que vulguin.
salut que no cansa.

Unknown ha dit...

Ei, Jaume!

Fas bé d'aclarir això del parell mallorquí; és a dir, que no n'explicaràs només dos sinó uns quants més.
Segur que serà molt interessant, a més de necessari, perquè, a banda que és una cosa que es perd, penso que és imprescindible, per a qualsevol mariner que se'n consideri, dominar aquestes habilitats bàsiques de l'activitat marinera.

Una abraçada!