dimarts, 21 de juny del 2011

Cambrils i Carril, quina il·lusió...

Els dos propers caps de setmana s'atraquen uns esdeveniments que ens ho passarem d'allò més be i amb moltes ganes de navegar per altres aigües.
 Cambrils; els nostres amics de Cambrils en Jordi Piqué i en Gerard Martí ens van proposar anar a cambrils per la trobada al saló nàutic de Barcelona i no ens ho hem pensat, dit i fet, cap allà anem tota la família. El programa és molt interessant, navegacions, la fira de l'ormeig (crec que estaré dins la meva salsa) que hi participaré activament amb tallers de nusos i xarxes, i tallers de barques de vela llatina amb les conxes de les sípies.



Carril; la federació gallega per la conservació de la cultura marítima i fluvial ens ofereix bianual-ment els Encontros a les seves terres. Fa dos anys varem anar a Muros i ens agrada molt,  l'ambientació del poble i de la seva gent. Férem bones amistats que hem de mantenir. Enguany a carril pot esser un esdeveniment important, que pereix que la crisi el vol apagar una mica. El programa es interessant i recomanable.

Ja vos faré el relat en venir.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ens veurem a totes dues trobades. Una manera fantàstica de començar l'estiu: navegant amb els amics!

Una abraçada i fins aviat!

Joan Bonet i Nadal ha dit...

Benvolgut Jaume: desitjo que xaleu molt i jà mos contaràs, el pobres quedarem a les trobades de Menorca, Sant Pere a Maó i Fornells a la següent setmana.
Salut i bon vents